Cuffs til den lille superhelt

cuffs, toiletrulle, papirklip, sjov med papir, superhelt

En lille hurtig brandslukker eller indslag til en fødselsdag er disse søde/seje cuffs til den lille superhelt. De er lynhurtige at lave, og kan endda laves af børnene selv (hvis de er store nok) – og så har de nogle magiske kræfter, der giver instant power up!

Jeg havde Elliot hjemme i dag og havde brug for et åndehul. Det skal gå hurtigt, når man skal fange ham, og taknemmeligheden er lige så kortvarig, som den var eksplosiv, da han fik dem.

“KAPOW”, råbte han og samlede armene foran i en positur, der ville gøre selv Wonder Woman misunderlig. Så smed han dem ad helvede til.

Du skal bruge

  • To stk. toiletruller
  • Papir – jeg har brugt indpakningspapir; det kan have et sjovt mønster eller du kan selv dekorere dem.
  • Lim
  • Saks
  • Evt. pynt (fx klistermærker eller palietter)

Cuffs til den lille superhelt

Klip papiret til, så det passer til toiletrullerne.Lim det fast og klip evt. overskydende kant af.

Skal du dekorere dine cuffs til den lille superhelt, så ville jeg gøre det nu – men vent lige til limen er tør, så papiret er til at arbejde med. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, og man kan lave alle versioner. Skal det være en sej superhelt? Skal den have lidt juleånd bygget ind? Er det feerne, der kalder? You name it

.Jeg er sikker på, at jeg kunne give Sophia hvad som helst på, og hun ville opfinde sin egen eventyrverden, de passede ind i.

Klip dem igennem, fx der hvor du har samlet papiret. Så kan de åbnes og sættes på håndledene. På den måde er de fit til at passe alle størrelser, for de kan bare åbnes lidt til de større børn.

De var naturligvis lidt store til lille E, som nok skal have en mindre model en anden gang, fx ved at jeg korter jeg dem lidt af eller halverer dem.

Voila! Seje superhelt cuffs 🙂 Kræfterne kom med det samme!

cuffs, toiletrulle, papirklip, sjov med papir, superhelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *