Lifehack: tegn foden af, når du skal købe sko til banditten.

Lifehack, tegn foden af

Lifehack er ikke et begreb, som jeg kan påkalde mig ophavsretten på. Det er ikke desto mindre en tankegang, som vi herhjemme driver rovdrift på. For hvorfor ikke gøre livet lidt lettere for sig selv, når det er hårdt nok i forvejen?

Det er nemlig præcis det, “lifehacks” handler om: Det er hverdagstips til at gøre tingene lettere for sig selv. Win win for en moderne børnefamilie.

Her kommer det ultimative lifehack, når du skal ud og købe nye sko til banditten, hele flokken eller sågar manden, hvis han er helt umulig: tegn foden af!

Du kender det godt…

Når man har børn, køber man mange sko. Man køber mange ting i det hele taget. Og hånden op: HVEM har ikke skævet til den pressede mor eller far, der med et mat blik i øjnene forsøger at nå i mål med indkøbene?

Whatever it takes.

Guilty.

Spændingen stiger proportionelt med antallet af børn, tid på dagen, osv. Det har jeg for længst opgivet.

Ture med børnene skal være hyggelige og med plads til dem. Jeg kan slet ikke holde ud at være vidne til forælderen i H&M, der shopper tøj med sit højlydt grædende barn i vognen. Stakkels alle sammen.

Børn bliver trætte, sultne, varme, skal tisse eller keder sig bravt (og laver ballade), før du kan nå at sige “børnebolle”.

Det er et faktum.

Et lifehack til dig

Derfor lader jeg næsten altid børnene blive hjemme, når jeg lige skal på et hurtigt run – men jeg har dem med i tasken.

Her ligger nemlig mit ultimative lifehack: tegn foden af og noter evt. nødvendige mål skrevet op, så du kan være sikker på at komme hjem med det rigtige. Det tager også højde for fodtøjs variationer i størrelse, bredde og pludselig vækstspring (det er virkelig nederen, når ens pode er gået fra 34 til 36!).

Det er både nemt, skudsikkert – og så elsker ungerne at få tegnet deres fødder af!

What’s not to like?

Lifehack, tegn foden af

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *