Parforhold: Knaldede vi i nat??

Man må ikke krænke andre mennesker. Det er der ingen tvivl om, selvom diskussionerne har været ophedet det sidste års tid, mens MeToo har dundret gennem medierne. Et nej er et nej – og er man ikke i stand til at sige nej, så er det også et nej.

Men hvad så hvis begge er bevidstløse, eh?

Tabte jeg dig lige der?

Så læs med.

Date night

Lad mig være helt ærlig. Vi sover ikke særligt meget. Men de sidste 14 dage har været helt hjernedød hårde. Emma har besluttet sig for simpelthen at græde hele natten, Elliot har haft mareridt og sovet i smørhul, jeg er startet i nyt arbejde og Jeppe står med hele verden på sine skuldre som Last Man Standing.

Så da vi fredag pludselig stod børnefri, kunne vi slet ikke finde ud af, hvad vi skulle gøre med vores tid.

Så vi gjorde det eneste rigtige: Knaldede, tog ud og spiste sushi, hjem og i nattøjet, og så plantede jeg mig ellers på sofaen med min dyne, Ben&Jerrys og Project Runway, som jeg lige opdagede var på Netflix.

Intet mindre end perfektion.

Pludselig kunne jeg mærke, hvor udmattet jeg var. Det var længe siden, jeg har haft tid til at sjofle min tid – faktisk ikke siden november. Det føltes forbudt at gøre det nu. Indrømmet jeg blev faktisk helt stresset over det til at starte med.

Lod jeg virkelig vasketøj, opvask og alverdens skyldnere og forpligtelser ligge?

I DID!

Træt som aldrig før

Efter et par mundfulde is og to afsnit Project Runway, hvor jeg døsede hen, gav jeg op. Jeg var skuffet over, at min friaften blev en soveaften, men jeg var i så stort underskud, jeg også tidligere var faldet i søvn, mens Jeppe var på toilet. Jeg var træt som aldrig før.

Så jeg viftede Jeppe lidt om næsen med at komme med i seng *wink wink*, men halvvejs væltede i forsøget. Med lidt såret sexappeal blev vi enige om, at han jo bare kunne vække mig, når han kom i seng senere. Eller også var der jo altid, når vi vågnede i morgen.

No worries.

Kærligheden består.

Jeg blev puttet i seng og faldt snart i søvn. Jeg sov ikke hamrende godt, da jeg vågnede flere gange pga. en myg – som jeg gik på jagt efter, men endte med at tage ørepropper i – og det var varmt. Så jeg var også oppe og åbne altandøren. Rigtig træls, når jeg nu havde mulighed for at sove igennem. Ja, mor skulle sove igennem.

Jeppe kom i seng meget sent, og jeg kunne godt unde ham det. Vi havde begge mange behov, som vi havde brug for at indhente. Desuden havde han brugt en del tid på SIN friaften på rent faktisk at formatere min computer. Så heldig er jeg nemlig.

Jeg husker bare, at jeg blev muggen over, at han lukkede døren og fik ham til at åbne den igen.

Så sov jeg tungt.

Knaldede vi i nat??

Næste morgen vågnede jeg sent. Klokken var svimlende 8.28, og jeg strakte mig dovent. Jeppe reagerede ikke, men sov tungt. Det fik mig til at vågne mere op – for han plejer altid at trække mig ind til sig, når jeg strækker mig.

Ej..! Tænkte jeg. Hvad var lige det her? Ingen morgensex? Jeg rørte lidt på mig og tænkte mig om. Jeg havde den her fornemmelse i mit baghoved. Der var et eller andet mærkeligt på færde.

Da jeg virkelig anstrengte mig, kunne jeg genkalde en drøm om en omgang * a m a z i n g * lagengymnastik.

Eller hvad?

Jeg prikkede til Jeppe.

“Knaldede vi i nat?” spurgte jeg.

“Nej,” snøvlede han og sov igen.

Hmm… Jeg forstod det ikke. Det var ellers en nice drøm så.

Jeg var skuffet.

Jeg lå der lidt og tænkte.

Min indre sporhund dykkede ned i drømmen og fangede et brudstykke af mig, der forsøger at smide tøjet, men i stedet søvndrukkent bliver viklet ind i dynebetrækket og sidder ubehjælpeligt fast. Noget rørte sig i mig.

Det gør man da ikke i en drøm, vel??

Der lever man en 100 % realistisk blanding af The Notebook og Fifty Shades of Grey (bogen, BOGEN! Ikke filmene), hvor alle har tabt 5 kg til anledningen, og man ikke får et hår i munden – ikke??

Først der gik det op for mig, at jeg var nøgen.

O M G – jeg var nøgen!

Den her exceptionelt fantastiske drøm var altså ikke nogen drøm, og jeg kunne freaking ikke huske noget, om jeg så prøvede! Jeg fik fremkaldt små brudstykker, men jeg følte mig snydt.

Hvordan fanden kan man ikke-huske, at man har haft sex? Og så lige den slags, som man kun fortæller sin dagbog om.

Og hele internettet.

Jeppe kan stadig heller ikke huske noget overhovedet. Selvom han erkender, at han også vågnede nøgen (og sov usædvanligt tungt, eftersom mit lille stræk ikke havde nogen effekt).

Sindet er en mærkelig ting.

Gensidig bevidstløsheds-sex *thumbs up*


Da man ikke kan tage overgreb, krænkelser, sexisme og voldtægt alvorligt nok, så skal mit indlæg i allerhøjeste grad opfattes som humor med fokus på at være (trætte) forældre – og er ikke i nærheden af et forsøg på at negligere eller udvande #MeToo.

2 kommentarer til “Parforhold: Knaldede vi i nat??”

  1. Ahmen små pus da xD Selvom det på godt jysk er jævnt træls, det I har oplevet, så er sex vel stadig bedre end ingen sex? 😛

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen