Da jeg havde sex med den forkerte

Har du nogensinde haft sex med den forkerte?

Da jeg i dag bladrede gennem nyhederne på Facebook, faldt jeg over en artikel i Berlingske, hvor en unge mand på 19 år er blevet sigtet for voldtægt. Han er OGSÅ blevet sigtet for at have sneget sig til sex, hvad end det helt dækker over. Men der, hvor det bliver rigtig interessant (undskyld formuleringen), er, hvor der i artiklen forklares, at kvinden troede, at det var en anden, hun havde sex med.

I guder et RAMASKRIG blandt Facebookkrigerne. Jungletrommerne gik AMOK. Der lugtede ikke bare af blod, men bræk og afføring, siger jeg dig.

Alle glemte i farten voldtægten – men den fik fuld skrue med victimblaming, udskamning og fantasifulde forslag til, hvad der mon kunne have fået kvinderne – KVINDERNE – til at fortryde. For han er da bestemt uskyldig. Det er den der skide samtykkelovs skyld det hele (don’t even get me started).

Ikke overraskende, så var der også rigtig mange, der undrede sig højlydt og vulgært om, hvordan helvede man kan have sex med den forkerte.

Well, det skete for mig.

Den historie får du her.

Det er til alle mine medsøstre derude <3

Det var en lørdag aften…

Og jeg var langt hjemmefra. Faktisk var jeg på besøg hos en kammerat, og som en vaskeægte trekløver med endnu en deltager, så skulle der festes igennem. Jeg var omkring 17 år gammel og færdig med 10. klasse. Jeg var MAX klar på at drøne ud i natten og leve for evigt så at sige.

Vi var skide gode venner os tre. Der var ikke nogen vibe af et tredje hjul. Vi var bare os tre, der havde det sjovt. Når jeg ser tilbage på vores weekend var der heller ikke rigtig nogen vibe af, at vi skulle have sex. Det var på den måde meget sorgløst, vildt og smagte af alkohol og røg, som de “gode gamle dage”, før voksenland gav dig et livslangt medlemskab og verdens kedeligste pas med et billede uden smil.

Vi var unge. Der var ingen voksne. Og vi drak alt, hvad remmer og tøj kunne holde. Det var vanvittigt sjovt.

Og selvfølgelig skulle vi have sex. Vi var 16-17 år gamle for helvede.

Den forkerte side

Jeg husker svagt, at jeg kom i seng den aften. I et meget ucharmerende greb, hvor den ene slæbte mig i armene og den anden i benene, blev jeg smidt i seng, fordi jeg var blevet for fuld. Det var fucking sjovt.

Så sov jeg. TUNGT. Side om side med de to andre.

Men jeg vågnede på et tidspunkt ved. at min ven rørte ved mig. Altså RØRTE VED MIG, du ved. Jeg kan ikke huske hvor, så det har nok bare været et af de to magiske punkter, vi kvinder har (hvis du spørger en mand), men jeg var frisk!

Jeg havde haft sex med min ven mange gange før. Han var min bolleven, og vi havde styr på det der. Der var ikke behov for at sige en skid, det var bare i gang. Jeg var stadig virkelig fuld, så jeg var nok lidt off, men det var jeg ok med, for vi kendte hinanden godt.

Jeg nød det og følte mig tryg i det.

Lige indtil vi blev færdige, og han rullede TIL DEN FORKERTE SIDE.

FUCK

Jeg stivnede fuldstændigt.

Fuck!

Bare fuck!

Hvad FUCK siger man mere og andet end bare fuck?!

Fuuuuuuuuuuck måske?

Hvis madrassen havde kunne spise mig, så havde det været fint lige der. Nu, tak! HAPS.

Men det gjorde den ikke.

Men i stedet lod jeg bare, som om jeg sov. Jeg lå der som verdens tungeste træstamme. Det var fandeme lidt flovt, for jeg vidste godt, at han havde et crush på mig, men jeg troede seriøst, at jeg havde sex med min bolleven…….!

Hvad gør man så?

Nå, men så lå jeg ligesom der jo. Hvad gør man så, når man er 17 år gammel og lige har dyrket sex med den forkerte?

Well, man dyrker bare sex med den rigtige! Eller hvad med BEGGE TO?

Problem solved!

Det var en vild nat – og vi var tilbage i at være de bedste venner næste morgen. Ingen sagde noget, men mon ikke der lå en lille krølle af et særligt smil i mundvigen på vej hjem trods alt?

Jeg tror faktisk, at mange-år-ældre Malene den dag i dag stadig giver teenager-Malene en high five for den der.


Du er for øvrigt nødt til at læse den her pisse sjove historie om en anden kvinde, der dyrkede sex med den forkerte. Den er priceless!

Du kan evt. også slå et smut forbi min historie fra min hverdag, hvor min mand og jeg faktisk en morgen ikke helt vidste, om vi havde dyrket sex eller ej? Jeg må have et særligt talent.

2 kommentarer til “Da jeg havde sex med den forkerte”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen