Om bloggen

Follow my blog with Bloglovin

Mit liv er fuld af kaos. Og kaffe. Rigtig meget kaffe.

Jeg husker duften af kaffe de tidlige morgener i mine forældres køkken, endnu før dagen var kommet i gang. Jeg elsker duften og hele følelsen af den varme kop mellem mine hænder.

Måske er det derfor jeg begyndte at drikke kaffe, da mit liv i en alder af 30 år lå i ruiner? Måske havde jeg bare brug for at holde mig vågen, hvem ved?

Der er bare noget ved kaffe, der bremser hele rummet.

Det er modsætningen til det travle liv i overhalingsbanen, dyngerne af vasketøj, pligterne, ansvaret, de søvnløse nætter, skænderierne med kæresten, nederlagene, sorgen – det hele.

Kaffe er et kram i et krus. Det bringer mig hjem igen.

Alle andres hemmeligheder

Jeg har holdt en længere pause med at blogge. Grundene er mange, så jeg vil spare dig for at remse alle om her. Ellers mister du nok pusten. Det gjorde jeg jo faktisk selv.

Der skete så mange store alvorlige ting, at jeg kom i konflikt med, at mine historier rigtig tit involverede andre mennesker – surprise – men det er jo svært.

Balancen mellem mit og dit.

Overvejelserne kvalte mig. Jeg mistede helt mig selv, min stemme og min egen fortælling af hensyn til alle andre.

Jeg måtte lige stikke en finger i jorden og minde mig selv om, at jeg sådan set er en ret sød person. Respektfuld. Reflekteret. Til at stole på. Desuden har jeg aldrig nogensinde skrevet noget privat om andre, som jeg ikke havde talt med dem om først.

And so forth and so forth and so forth.

Men en del af alt det her var jo netop, at jeg ikke helt kunne finde den person længere.

Kaosset havde overtaget i mit indre i takt med at folk tæt på mig blev alvorligt syge, døde, blev udsat for vold, overgreb, svigt, og sådan fortsatte en voldsom liste af ting, der til sidste sendte mig ud i en alvorlig livskrise.

Vent, der er (lidt) mere

Midt i alt mit kaos, så har jeg fundet flere åndehuller. Jeg træner meget. Jeg er helt vildt kreativ på flere områder, særligt til børn, boligindretning og genbrug – og så kan jeg rigtig godt lide netop at dykke ned i følelser. Gerne de helt dybe.

Jeg er gift på 5. år og vi er flyttet ind i vores “nye” hus, som vi er ved at totalrenovere for egen hånd. Yes, du hørte rigtig. Der er en lille murermester/maler/tømrer gemt i mig.

Vi har fire børn på 12, 9, 6 og 4. Dreng, pige, dreng, pige.

To katte og to kaniner.

Jeg er selv 40, hvilket jeg har det nogenlunde med. Jeg er stadig fyr og flamme, men kan få lov til at være klog på tingene i ny og næ.

Og så elsker jeg simpelthen kaffe.

Hvis du har lyst til at komme med bag kulissen, så kan du også finde mig på Instagramprofilen @kaffeogkaos.dk. Det er en god blanding af hverdag, børn, husdyr, syning, årstidernes sysler, træning og…. Ja, et godt bevis på, at jeg stadig kæmper med begrænsningens kunst, når det gælder min egen sparsomme fritid.

Så meget kærlighed, så lidt tid. Men det kender du vel godt 🙂