Om mig

Mit liv er fuld af kaos. Og kaffe. Rigtig meget kaffe.

Jeg husker duften af kaffe de tidlige morgener i mine forældres køkken, endnu før dagen var kommet i gang. Jeg elsker duften og hele følelsen af den varme kop mellem mine hænder.

Måske er det derfor jeg begyndte at drikke kaffe, da mit liv i en alder af 30 år lå i ruiner? Måske havde jeg bare brug for at holde mig vågen, hvem ved?

Ikke desto mindre er min kaffe modsætningen til alt det kaos, jeg hele tiden ramler ind i. Og det er ikke småting.

Så tag en kop kaffe og læs med.

Velkommen til.

Tusind og én kvinde

Hvis du leder efter en blog med et gennemgående tema, så er du gået galt i byen: Her handler det om alle de tusinde stykker af én kvinde, som skal klinkes sammen til noget meningsfuldt.

Mit liv har flere gange væltet omkuld.

Jeg har været enlig mor. Jeg har kæmpet med arbejdsløshed. Sygdom. Overgreb. Jeg har begravet mine to ældste børns far. Jeg har kæmpet for kærligheden. Jeg er blevet mor – til fire. Jeg har kæmpet med min vægt. Jeg har kæmpet det meste af mit liv på alle leder og kanter. Og været stærk for alle andre.

Og sådan vil bloggen stille og roligt åbne op for den vildeste fortælling om et hårdt liv, der er endt i ud villa, volvo og vovse.

OK, et hus på landet, en børnecontainer og to katte.

Close enough.

Men en meget smuk solnedgang og følelse af lykke.

Mine åndehuller

Midt i alt mit kaos, så har jeg fundet flere åndehuller. Jeg træner meget. Jeg er helt vildt kreativ på flere områder, som du vil opdage – og så kan jeg rigtig godt lide netop at dykke ned i følelser. Gerne de helt dybe.

Jeg er gift på 5. år og vi er netop flyttet ind i vores nye hus, som vi har totalrenoveret for egen hånd. Yes, du hørte rigtig. Der er en lille murermester/maler/tømrer gemt i mig.

Vi har fire børn på 12, 9, 6 og 4. Dreng, pige, dreng, pige.

Jeg er selv 39 år, så 40 er lige om hjørnet, hvilket jeg har det fint med. Jeg er stadig fyr og flamme, men kan få lov til at være klog på tingene i ny og næ.

Og så elsker jeg simpelthen kaffe.

Scroll til toppen